FC Horní Bludovice

Oficiální stránky fotbalového klubu
FC Horní Bludovice
www.fchb.cz

Příští zápas

FK Gascontrol Havířov vs FC Horní Bludovice

Datum a čas konání: 27.4.2024 16:30

Vydařený start FCHB

Vydařený start FCHB

Vydařený start do nového ročníku okresního přeboru mužů zaznamenali fotbalisté FCHB, když ve dvou úvodních utkáních dokázali uhrát 4 body. Mohlo být ještě veseleji, ale v utkání ve Věřňovicích dokázali domácí vstřelit branku v nastaveném čase.

 

 

FC Horní Bludovice - TJ Viktorie Bohumín 3:0 (2:0)

Hráči FCHB zažili lepší vstup do utkání a do vedení šli již v 9. minutě, kdy Schindler přesným centrem z levé strany vybídl Fišera, a ten se hlavou nemýlil. I po prvním gólu byli domácí stále lepším týmem a na hřišti dominovali. Další šance jsme se dočkali ve 25. minutě, kdy se poprvé ukázali také hráči Bohumína, jmenovitě Jordán, který svůj nebezpečný únik ze strany zakončil nepřesnou střelou vedle levé tyče. A tak se ve 37. minutě ke slovu přihlásili opět domácí, Zapp potáhl míč na pravé straně a poslal centr do šestnáctky, kde Slivka využil nedůslednosti v obraně Viktorky a uzavřel poločasové skóre na 2:0.

Druhý poločas nám toho moc nenabídl, svou roli v tom sehrálo také úmorné vedro, ve kterém se hrálo. Domácí si v klidu strážili svůj náskok z prvního poločasu, do žádného bezhlavého útočení se nepouštěli. I tak se jim ale nadále dařilo kontrolovat hru, Bohumín se k žádnému vážnému ohrožení branky nedostal. Diváci tak museli zpozornět až ke konci zápasu, v 83. minutě byl totiž v pokutovém území faulován domácí Zapp, a rozhodčí tak musel ukázat na penaltový puntík. Na něj si postavil míč Mikulec a nadvakrát se mu podařilo překonat brankáře Bohumína. Víc se toho v utkání neudálo, Horní Bludovice se tak mohly na úvod sezóny radovat z vítězství 3:0.

Branky FCHB: Fišer, Slivka, Mikulec

Žluté karty FCHB: Zika M., Schindler 

Sestava FCHB: Tyrlík - Háky, Lipina, Zika M., Schindler - Mikulec, Zika R., Slivka, Šindlár - Zapp, Fišer (39. Holinka)

 

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice B - FC Horní Bludovice 3:3 (0:2)

Hosté z Bludovic i přes velké vedro vlétli na svého soupeře, a už po pěti minutách se ujali vedení, když si centr Schindlera nešťastně srazil hlavou obránce Věřňovic do vlastní sítě. Ve 30. minutě si střeleckou pozici zpoza šestnáctky připravil Dorozlo a poslal Bludovice do dvougólového náskoku. Hosté byli lepší v celém průběhu prvního poločasu, dařilo se jim držet míč na svých kopačkách a kombinovat. K žádné větší šanci to ovšem nevedlo. Proto si výsledek 0:2 udrželi, Věřňovice tak měli ve druhé půli co dohánět. 

Do druhého poločasu nastoupili domácí v pozměněném rozestavení na pět záložníků. Změna rozestavení Věřňovicím pomohla, obraz hry se rázem změnil. V 55. minutě nastala pro Horní Bludovice nešťastná situace, zranil se jim totiž stoper Háky. To ještě umocnilo lepší výkon domácích, a po zásluze se po centru do vápna díky nedůrazu hostující obrany krásnou hlavičkou do protipohybu prosadil Martin Čopík. Už o minutu později po pravé straně prokličkoval Černoch a předložil míč na penaltu Vodákovi, který střelou k levé tyči vyrovnal. Ztráta náskou ale hostům nevlezla do hlavy, k tomu domácím trochu docházel dech, a po úniku ze strany je poslal znova do vedení Volný. Pro Bludovice mohlo být ještě lépe, Volný se totiž znova uvolnil a šel sám na bránu, v klíčovém momentu ovšem špatně trefil balón. Domácí si tak mohli oddechnout. Hosté se ale do šancí dostávali i nadále, Dorozlo pálil do břevna, Mikulec potom málem přehodil gólmana Tomáše Čopíka. A tak se uplatnilo známe pravidlo „Nedáš-dostaneš". V nastavení Kula nákopem vybídl M. Čopíka, ten se z voleje opřel do míče a trefil levý roh brány. Domácím se tak na poslední chvíli povedlo vyrovnat. Týmy se tak nakonec rozešly smírně.

Branky FCHB: Dorozlo, Volný, Makovec (vlastní)

Žluté karty FCHB: Tyrlík

Sestava FCHB: Lipták - Háky (55. Lipina), Mikulec, Tyrlík, Dorozlo - Zika M., Schindler (90. Šindlár), Béreš (75. Zapp), Slivka - Zika R., Volný

 

zdroj: www.fotbalunas.cz

 

 

 

 

 

 

Diskuze

Události

Žádné nadcházející události.

Tabulka

1. SK Dětmarovice 16 80:26 40
2. SK Horní Suchá B 16 46:20 34
3. TJ Lokomotiva Louky 16 46:28 34
4. TJ Slovan Havířov 15 51:24 33
5. MFK Havířov B 16 56:27 28
6. FK Gascontrol Havířov 16 30:34 23
7. TJ Baník Rychvald 16 34:42 21
8. SK Slavoj Petřvald 15 43:36 20
9. FC Horní Bludovice 15 25:38 16
10. TJ Sokol Dolní Lutyně 16 29:44 12
11. Baník OKD Doubrava 15 24:52 12
12. TJ Sokol Věřňovice B 16 23:66 12
13. TJ Viktorie Bohumín 16 16:66 7
14. FK Těrlicko 0 0:0 0

Kompletní tabulka

Poslední zápas

SK Dětmarovice
FC Horní Bludovice
9:1
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Počet návštěv: 17130
Posledních 30 dnů: 254 | Posledních 7 dnů: 58 | Poslední den: 1

© 2024 FC Horní Bludovice | Všechna práva vyhrazena | fchb@fchb.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne